Teknedekiler durgun suda ilerliyordu ki bir anda üstlerine atlayan canlı ile neye uğradıklarını şaşırdılar. Hepsi yerlerinden fırladı

Tekneyle birlikte balık tutmak için açılan ekip, durgun suda sakince ilerliyordu. Bir bölgede balık tutmak için duran balıkçılar, çok nadir bir ana şahitlik ettiklerinde kamera da kayıt altındaydı. Sudan fırlayan bir balık teknenin üzerinden atlayarak diğer tarafa uçtu ve denize düştü. Kısa zamanda gözden kaybolan balığın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Balık tutmak için küçük bir tekneyle açılan ekip, hayatlarının en ilginç deneyimlerinden birini yaşayacaklarını bilmeden bir şekilde durgun suda ilerliyorlardı. Yeterince açıldıktan sonra durmaya karar veren balıkçılar, oltalarını atıp beklemeye başladı. O anları kayda alan ekipten birisi, kayıt tuşuna bastıktan bir süre sonra son derece nadir bir anı kayıt altına alacağından habersizdi. 

Teknedekiler durgun suda ilerliyordu ki bir anda üstlerine atlayan canlı ile neye uğradıklarını şaşırdılar. Hepsi yerlerinden fırladı - Resim : 1

SUDAN FIRLAYIP TEKNENİN ÜZERİNDEN ATLADI

Sudan fırlayan balık, bir anda teknenin üzerinden geçerek diğer tarafa uçtu ve saniyeler içinde denize dalarak gözden kayboldu. O anlar, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra büyük ilgi gördü.