TFF açıkladı! Atilla Karaoğlan ikinci kez Galatasaray- Trabzonspor maçı yönetecek

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray- Trabzonspor, maçını yönetecek olan hakem Atilla Karaoğlan, 2.kez bu takımların arasındaki bir maçı yönetecek. Karaoğlan’ın yönettiği ilk maçı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.

TFF açıkladı! Atilla Karaoğlan ikinci kez Galatasaray- Trabzonspor maçı yönetecek

Trendyol Süper Lig’in 2.haftası kritik bir maça sahne alacak. İlk hafta maçında Antalyaspor’u yenen Trabzonspor, Kayserispor ile berabere kalan Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Sarı kırmızılı takımın maçlarını oynadığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda 21.45’te başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

TFF açıkladı! Atilla Karaoğlan ikinci kez Galatasaray- Trabzonspor maçı yönetecek - Resim : 1

İKİ TAKIMIN İKİNCİ KEZ MAÇI YÖNETECEK

FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan kariyerinde 2. kez Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmada görev alacak. Karaoğlan iki takım arasında daha önce 23 Ocak 2022 tarihinde İstanbul'da oynanan mücadeleyi yönetti. Müsabakayı ise Karadeniz ekibi 2-1'lik skorla kazandı.

TFF açıkladı! Atilla Karaoğlan ikinci kez Galatasaray- Trabzonspor maçı yönetecek - Resim : 2

İKİ DERBİ YÖNETTİ

Atilla Karaoğlan kariyerinde daha önce de 1'er kez Galatasaray - Fenerbahçe ve Galatasaray - Beşiktaş derbilerinde düdük çaldı.

Sakarya bölgesi hakemi olan Karaoğlan bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 2 kez görev aldı.