TFF Başkanı Büyükekşi'den sert çıkış! Jesus'un önerisini kestirip attı: "Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, deprem felaketi sonrası gündeme gelen play-off oynanmasına ilişkin tartışmalara değinerek, "Play-off’un olması mümkün değil. Böyle bir şey gündemimizde yok. Sezon devam ederken kural değiştirilir mi? Maç oynanıyor, sen 70. dakikada ‘dur, ben kuralı değiştirmek istiyorum’ diyorsun. Böyle şey olmaz" diye konuştu. Yabancı kuralının değişip değişmeyeceğine ilişkin konuşan Büyükekşi, "Daha netleşen bir şey yok" dedi.

TFF Başkanı Büyükekşi'den sert çıkış! Jesus'un önerisini kestirip attı: "Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek"

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi sonrası Hatasypor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesini değerlendirmiş, bu takımlarla maç yapan takımlarla oynanan maçların sayılmamasını istemişti. Jesus, sezon sonunda 4 takım arasında play-off oynanması yönünde açıklama yapmıştı.

PLAY-OFF İÇİN KONUŞTU

Jesus'un sözleri sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'den açıklama geldi.

Radyospor'a konuşan TFF Başkanı Büyükekşi, “Play-off’un olması mümkün değil. Böyle bir şey gündemimizde yok” diye konuştu.

TFF Başkanı Büyükekşi'den sert çıkış! Jesus'un önerisini kestirip attı: "Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek" - Resim : 2

"SEZON DEVAM EDERKEN KURAL DEĞİŞTİRİLİR Mİ?"

Büyükeşi şunları kaydetti:

"Sezon devam ederken kural değiştirilir mi? Maç oynanıyor, sen 70. dakikada ‘dur, ben kuralı değiştirmek istiyorum’ diyorsun. Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek. Gündemimizde play-off ya da benzeri bir konu yok." 

YABANCI KURALI

Mehmet Büyükekşi, “Gelecek sezon yabancı kuralı değişecek mi?” sorusuna ise “Daha netleşen bir şey yok” şeklinde yanıt verdi.