TFF duyurdu! Eryaman Stadyumu için karar verildi! MKE Ankaragücü – Galatasaray maçının oynanacağı stat belli oldu!

Son dakika… TFF, Ankaragücü’nün maçlarını zemin bakımından sorumlu kulüp olarak Eryaman Stadyumu’nda oynayacağını açıkladı. Böylelikle MKE Ankaragücü – Galatasaray maçının Eryaman Stadyumu’nda oynanacağı kesinleşti.

TFF duyurdu! Eryaman Stadyumu için karar verildi! MKE Ankaragücü – Galatasaray maçının oynanacağı stat belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) zemini tartışma konusu olan Eryaman Stadyumu hakkında açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankaragücü ve Gençlerbirliği birlikte kullandığı için yoğun maç trafiğinden zeminin etkinlenmemesi ve bakımının sağlıklı yapılması için Gençlerbirliği’nin başka bir statta maçlarını oynaması TFF tarafından kulübe bildirildi. Süper Lig’de yer aldığı için Ankaragücü maçlarını zemin bakımından sorumlu kulüp olarak Eryaman Stadyumu'nda oynamaya devam edecek. TFF denetimleri ve yaptırımları artarak devam edecek.
Ayrıca TFF tarafından Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor'a stadyum zeminlerinin bakımlarının hızlandırılması aksi halde müsabaka oynanmasına kapatılacağı bildirildi.
Ev sahibi kulüplerin sorumluluğunda olan stadyum zeminleriyle ilgili TFF denetim ve yaptırımlarını arttırarak devam edecek."

GALATASARAY- MKE ANKARAGÜCÜ MAÇININ STADYUMU NETLEŞTİ

Bu kapsamda Trendyol Süper Lig’in 26.haftasında 18 Şubat Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan MKE Ankaragücü – Galatasaray maçının Eryaman Stadyumu’nda oynanacağı kesinleşti.