TFF duyurdu: UEFA’dan Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e Avrupa görevi

UEFA, Türk hakem gözlemcileri Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e görev verdi. Çakır, Bohemians Praha 1905- Bodo/Glimt, Çelik ise Panevezys - H. Beer-Sheva takımları arasındaki maçlarda görev yapacak.

TFF duyurdu: UEFA’dan Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e Avrupa görevi

UEFA’dan Türk hakem gözlemcilerinden Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e görev verildi. TFF'den yapılan açıklamaya göre Çakır, Çekya’nın Bohemians Praha 1905 ile Norveç’in Bodo/Glimt takımlarının, Çelik ise Litvanya’nın Panevezys ile İsrail’in H. Beer-Sheva kulüpleri arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ikinci maçlarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. Söz konusu iki karşılaşmada 3 Ağustos 2023 Perşembe günü oynanacak.

Bohemians Praha 1905 ile Bodo/Glimt karşılaşması Litvanya’nın Marijampole şehrindeki Marijampoleje Stadyumu'nda saat 19.00'da başlarken, müsabaka Çekya Futbol Federasyonu’ndan hakem Jan Petrik tarafından yönetilecek.

TFF duyurdu: UEFA’dan Cüneyt Çakır ve Sabri Çelik’e Avrupa görevi - Resim : 1
Sabri Çelik

 

Panevezys ile H. Beer-Sheva mücadelesi ise Çekya’nın Prag şehrindeki Letna Stadyumu'nda saat 19.05'de başlarken, karşılaşmada Romanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Marcel Birsan düdük çalacak.