Hakem derneği iftarına MHK ve hakemler gelmedi!

TFF Hakem ve gözlemciler derneği İstanbul şubesinin iftar organizasyonuna Merkez Hakem Kurulu üyelerinden ve Süper Lig hakemlerinden katılan olmadı.

Hakem derneği iftarına MHK ve hakemler gelmedi!

TFFHGD İstanbul şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği etkinliği, bu yıl İBB Güngören Davet ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

İftara tv100'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen spor programı olan Var Odası'nın moderatörü Ertem Şener ile birlikte yorumcular Bışar Özbey ve Deniz Ateş Bitnel katıldı.

Eski FIFA hakemleri Ahmet Çakar ve Serdar Çakır gibi isimlerin organizasyonunda yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Ertem Şener yayında MHK başkanına ''Oraya geleceğim'' demişti

Var Odası'nın pazar akşamı yayınlanan programına hakemler damgasını vurmuştu. Ertem Şener, MHK başkanı Sabri Çelik'e seslenerek "Yarın akşam yüz yüze bakacağız. Birde biz deplasmana geliyoruz. Oraya geleceğim" demişti.

Hakem derneği iftarına MHK ve hakemler gelmedi! - Resim : 1

MHK nerede? 

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Ferhat Gündoğdu'nun istifasıyla boşalan MHK başkanlık koltuğuna Sabri Çelik getirilmişti. 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul şubesinin düzenlemiş olduğu iftar organizasyona Başkan Sabri Çelik'in ve Merkez Hakem Kurulu üyelerinin katılmaması oldukça dikkat çekti.

Süper Lig hakemleri katılmadı

Merkez Hakem Kurulu üyelerinin yanı sıra İstanbul bölgesinde yer alan Süper Lig hakemlerin de bu organizasyona katılmaması akıllarda soru işareti bıraktı.