Ünlü oyuncunun elbisesiyle zor anları! Göğüslerinin açılmaması için böyle bocaladı

The Crown dizisiyle büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu Venessa Kirby, katıldığı gala gecesinde zor anlar yaşadı. Kırmızı halıda giydiği elbise nedeniyle zorlanan Kirby, göğüslerinin açılmaması için sık sık eliyle elbesisinin askılığını tuttu.

Ünlü oyuncunun elbisesiyle zor anları! Göğüslerinin açılmaması için böyle bocaladı

New York'ta Ölümcül Hesaplaşma filminin galasına katılan güzel oyuncu Venessa Kirby, giydiği elbise nedeniyle zorlandı. Askısı sık sık düşen Kirby, askısını eliyle tutmak zorunda kaldı.

The Crown dizisiyle çıkış yapan Vanessa Kirby güzelliğiyle ve oyunculuğuyla büyük ilgi çeken isimler arasında. Vanessa Kirby, son olarak New York'ta Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One galasında boy gösterdi.

Ünlü oyuncunun elbisesiyle zor anları! Göğüslerinin açılmaması için böyle bocaladı - Resim : 1

Oyuncu kırmızı halıya ipek uzun elbisesiyle geldi. Vanessa Kirby yoğun ilgiden şaşkına dönerken kıyafetini kontrol altında tutmakta zorlandı.

Vücuduna bir çift şık kolla bağlanan kadife dökümlü siyah bir şal giyerek, sade olan görünümünü hareketlendiren oyuncu kameramanların yoğun ilgisi sırasında zor anlar yaşadı.

Ünlü oyuncunun elbisesiyle zor anları! Göğüslerinin açılmaması için böyle bocaladı - Resim : 2

Vanessa Kirby poz verdiği sırada sık sık askılarının kaymasıyla zorlandı ve istemediği bir görüntü vermek istemediği için epey çabaladı.