Yasemin Allen'ı bakanlığa şikayet ettiler! "Vermek zorunda kaldım"

Son olarak 'The Turkish Detective' adlı dijital dizide rol alan güzel oyuncu Yasemin Allen, Bebek’te kameralara takıldı. Ünlü oyuncu beslediği yılan yüzünden bakanlığa şikayet edildiğini söyledi.

Son olarak 'The Turkish Detective' adlı dijital dizide Haluk Bilginer ve Selma Ergeç’le kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Yasemin Allen Bebek’te kameralara takıldı.

Ünlü oyuncu yeni dizisi “Dokuz Oğuz”da hayat vereceği “Yüzbaşı Tomris” rolü öncesi Tayland’a gidip eğitim alacağını açıkladı.

Yasemin Allen’ın geçen yıl “Erkek Severse” dizi setinde rol arkadaşı Tolga Güleç’le başlayan ilişkisi yaz tatili dönüşü sona ermişti. Güzel oyuncu biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Yasemin Allen kendisini ilişki konusunda eski kafalı bulduğunu itiraf etti.

Parmaklarına kınayla uğurlu rakamı olan “17” yazdırdığı görülen oyuncunun geçen haftalarda Kilyos sahilinden paylaştığı görüntüler çok konuşulmuştu.

Bakanlığa şikayet ettiler

Ünlü oyuncunun evinde yılan beslemesi de sosyal medyada çok tartışılmıştı. Allen, "Yılanımı İngiltere'de bir besleyiciye vermek zorunda kaldım. Burada yasak çünkü. Hatta fotoğraflarını paylaşırken beni bakanlığa şikayet ediyorlardı. Ülkede bile değildim." dedi. 

Yasemin Allen'ı bakanlığa şikayet ettiler! "Vermek zorunda kaldım" - Resim : 1