TikTok yasaklanıyor mu? Meclis’ten TikTok adımı... Komisyona çağrıldı

Meclis’ten TikTok adımı… Fenomenler hakkında yürütülen kara para soruşturması genişlerken; hazırlanacak torba yasayla fenomenlerin gelirlerinin araştırılması, muhasebeleştirilmesi, vergilendirilmesi konusunda çok çok ciddi adımlar atılacak.

TikTok yasaklanıyor mu? Meclis’ten TikTok adımı... Komisyona çağrıldı

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Yayman TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformları ve fenomenlere yönelik çok ciddi çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de başta TikTok olmak üzere sosyal medya platformalrı ve fenomenlerle ilgili bir çalışma yapıldığı belirtildi.

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamada komisyonda TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformlarına yönelik çalışmaların detaylarından bahsetti.

TEMSİLCİ KOMİSYONA ÇAĞRILDI

Yayman, TikTok’un Türkiye ve Avrasya temsilcisinin komisyona çağrıldığını belirtip, “TikTok başta olmak üzere dijital mecralarda Türk toplumunun aile yapısını bozmaya yönelik, ahlakımıza, ananemize, kültürümüze yönelik, çocuklarımıza yönelik, kadınlarımıza yönelik hiçbir şekilde tasvip etmeyeceğimiz birtakım yayınları, birtakım görüntüleri, kınıyoruz, lanetliyoruz. Buradan tüm milletimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. 7 Aralık tarihinde Tik Tok’un Türkiye ve Avrasya Tik temsilcisi Emir Gelen beyi davet ettik” ifadelerini kullandı.