Togg yedek liste nedir? Togg yedek liste ne olacak? Togg yedek listedekilerin avantajları var mı?

Togg T10X için çekilişler tamamlandı. Asil ve yedek listeler Togg’un resmi sitesinden açıklandı. Yedek listede bulunanlar ise avantajlarını ve yedeklerin sırasının gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Peki, Togg yedek liste nedir? Togg yedek liste ne olacak? Togg yedek listedekilerin avantajları var mı? Togg yedek liste sırası hemen gelir mi? İşte detaylar…

Togg yedek liste nedir? Togg yedek liste ne olacak? Togg yedek listedekilerin avantajları var mı?

Togg’un ’T10X’ modelinin ilk sahiplerini buldu. Yapılan çekilişte 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli belirlendi. T10X almaya hak kazanan kişilerin listesi Togg’un resmi sitesinden yayınlanırken yedek listede yer alanlar da liste sırası ile ilgili detayları ve avantajlarını araştırıyor.

TOGG YEDEK LİSTE NE OLACAK?

 2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden akıllı cihazlarını teslim alabilecek.

Çekiliş sonucuna göre asıl ve yedek listeye girmeye hak kazanan 40 bin kişi, akıllı cihazlarını teslim almaya kadar geçen süre boyunca da çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak.