Torun ile Yavuz arasında erken seçim polemiği

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz arasında erken seçim polemiği yaşandı. tv100 yayınında partisinin gündeminden erken seçim söylemlerinin kalktığını belirten Torun'a Yavuz, "Biz demiştik zaten" diyerek çıkıştı. Torun ise Yavuz'a, "Hemen seçim isteyen biziz, seçimden kaçan sizsiniz! Hodri meydan!" diyerek tepki gösterdi.

Torun ile Yavuz arasında erken seçim polemiği

Geçtiğimiz günlerde tv100 ekranlarında yayınlanan Pazar Siyaseti programında Pınar Işık Ardor'un sorun sorularını yanıtlayan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partisinin gündeminden erken seçim söylemlerinin kalktığını söylemişti.

"BİZ DEMİŞTİK ZATEN"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Twitter hesabından Torun'un erken seçimle ilgili açıklamalarını eleştirdi.

"CHP'nin; Erken seçim, hemen seçim, derhal seçim, kim veya kasımda seçim, teraneleri bitmiş gibi gözüküyor." diyen Yavuz, "Artık erken seçim olmaz, olamaz noktasına gelmişler. Biz demiştik zaten. Anlıyorlar da biraz geç anlıyorlar. Olsun bunlarda böyle işte!" ifadelerini kullandı.

Torun ile Yavuz arasında erken seçim polemiği - Resim : 1

"HEMEN SEÇİM İSTEYEN BİZİZ, HODRİ MEYDAN"

Daha önce CHP'nin gündeminden erken seçimin kalktığını kaydeden Seyit Torun, Ali İhsan Yavuz'un eleştirilerine Twitter hesabından "Hodri meydan" diyerek yanıt verdi.

Torun, Yavuz'un açıklamalarını alıntılayarak, "Anlaşılan, 'Hiçbir şey olmadıysa bir şeyler oldu' cehaletinden bir şey kaybetmemişsin! Yine olmayanı oldu gibi görüp, trollük yapıyorsun. Hemen seçim isteyen biziz, seçimden kaçan sizsiniz! Yetki sizde, varsa cesaretiniz hodri meydan!" dedi.

Torun ile Yavuz arasında erken seçim polemiği - Resim : 2