Trabzonspor Antalyaspor canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Trabzonspor Antalyaspor şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık...

Trabzonspor Antalyaspor canlı izle

Trabzonspor Antalyaspor Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Futbolseverler, " Trabzonspor Antalyaspor şifresiz canlı maç izle" gibi aramalar yapıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Trabzonspor Antalyaspor maçı beIN SPORTS 1 şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 35. haftasında ligde 1. sırada yer alan Trabzonspor ile 8. sırada yer alan Antalyaspor mücadele edecek. Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlandığı maç Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Saat 20:30'da başlayan mücadelede Atilla Karaoğlan hakemlik yapacak.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, diğer yandan da Trabzonspor Antalyaspor maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Trabzonspor Antalyaspor maçı beIN SPORTS 1 şifresiz canlı izle" gibi aramalar yapıyor.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR CANLI İZLEYİN

Trabzonspor Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen, Anthony Nwakaeme, Anders Trondsen ve Bruno Peres sakatlıklarından dolayı büyük maçta forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Ahmetcan, Hugo, Denswil, Siopis, Hamsik, Visca, A.Ömür (Bakasetas), Djaniny, Cornelius

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Kudryashov, Güray, Fernando, Poli, Ndao, Adriano, Doğukan, Wright

Süper Lig'de puan durumları

Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor 76. puanla 1. sırada, Antalyaspor 51 puanla 8. sırada yer alıyor.

Antalyaspor’u ağırladığı son 16 Süper Lig maçında sadece bir kez kaybeden Trabzonspor  tek mağlubiyetini Kasım 2016’da 1-0’lık skorla aldı. Karadeniz ekibi, bu mağlubiyetten sonra rakibini konuk ettiği dört karşılaşmada sadece bir kez puan kaybetti ve toplam 11 gol sevinci yaşadı.

Süper Lig’in ilk yarısında Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Antalyaspor, bu rekabet tarihinde ilk kez rakibi karşısında duble yapmak istiyor.

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanamayan Trabzonspor, en son Mart-Eylül 2020 arasındaki dönemde daha uzun bir galibiyet hasreti yaşadı.

Süper Lig deplasmanlarındaki son üç maçını kazanan Antalyaspor, kulüp tarihininde üst üste dört dış saha karşılaşmasından kayıpsız dönemedi.

Süper Lig’deki son 12 maçını kaybetmeyen Antalyaspor, kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini tekrarlamak için sahaya çıkacak.

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol atan takım olan Trabzonspor, son dokuz golünün sadece ikisini bu bölümde kaydetti.

Bu sezon Süper Lig’de Antalyaspor’dan daha kısa süre skor dezavantajıyla oynayan tek takım Trabzonspor.

Trabzonspor formasıyla 2021/22 Süper Lig sezonunda en fazla gol atan oyuncu olan Andreas Cornelius, bu sezon üçüncü kez bir rakibe karşı duble yapmak istiyor (Alanyaspor ve Beşiktaş ile birlikte).

Oynadığı son dört maçta da gol atan ve lig kariyerinin en uzun serisini yaşayan Antalyaspor forveti Haji Wright bu sezon Antalyaspor’un rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan ve isabetli şut çeken ismi.

Geçen hafta Adana Demirspor karşısında Süper Lig kariyerinin 200’üncü galibiyetini alan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’dan daha hızlı bu sayıya ulaşan üç isim bulunuyor: Fatih Terim, Mustafa Denizli & Şenol Güneş.