Trabzonspor tarihine damga vurmuştu! Resmi imzayı attı! Yattara’nın yeni takımı belli oldu!

Trabzonspor tarihine damga vurmuş futbolculardan olan İbrahim Yattara, kariyerine Sivas’ta devam edecek. 43 yaşındaki yaşayan efsane Sivas Süper Amatör Ligi'nden Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için mücadele eden İmranlıspor’a transfer oldu.

Trabzonspor tarihine damga vurmuştu! Resmi imzayı attı! Yattara’nın yeni takımı belli oldu!

Trabzonspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve birçok futbolseverin sevgisini kazanan isimlerden olan İbrahim Yattara, futboldan kopamıyor. Amatör olarak futbola devam eden Yattara, kariyerine Sivas’ta devam edecek. 43 yaşındaki Yattara, Sivas Süper Amatör Ligi'nden Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için mücadele eden İmranlıspor’a transfer oldu.

Trabzonspor tarihine damga vurmuştu! Resmi imzayı attı! Yattara’nın yeni takımı belli oldu! - Resim : 1

İMZA TÖRENİ DÜZENENLENDİ

İmranlıspor Kulübü, Gineli eski milli futbolcu ile play-off maçları süresince sözleşme imzaladı. İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde İmranlıspor Kulüp Başkanı Adnan Avcı ile Kulüp Avukatı Enes Yüksel de hazır bulundu.

Trabzonspor tarihine damga vurmuştu! Resmi imzayı attı! Yattara’nın yeni takımı belli oldu! - Resim : 2

TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

18 Şubat’ta başlayacak play-off mücadelelerinde forma giyecek olan İbrahim Yattara'nın önümüzdeki günlerde İmranlı’ya giderek takımla tanışması ve çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Trabzonspor tarihine damga vurmuştu! Resmi imzayı attı! Yattara’nın yeni takımı belli oldu! - Resim : 3

YATTARA'NIN KARİYERİ

Trabzonspor kariyerinde 232 maça çıkan Yattara, 38 gol atarken 79 asist yaptı. 43 yaşındaki Yattara, kariyerinde Trabzonspor dışında Mersin İdman Yurdu, Royal Antwerp ve Al - Shabab formaları giydi.