Trabzonspor transfer rota kırdı! Herkes Petkovic’i beklerken yeni golcü için ilk teklif yapıldı!

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Southampton forveti Paul Onuachu için kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Trabzonspor transfer rota kırdı! Herkes Petkovic’i beklerken yeni golcü için ilk teklif yapıldı!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Bordo mavili ekipte hareketlilik sürüyor. Forvet mevkisi için düşündüğü Bruno Petkovic transferinden Dinamo Zagreb kulübü 5 milyon euro talep ettiği için vazgeçen Trabzonspor, rotayı İngiltere’ye kırdı.

Trabzonspor transfer rota kırdı! Herkes Petkovic’i beklerken yeni golcü için ilk teklif yapıldı! - Resim : 1

TEKLİF BELLİ OLDU

Southampton ile Orsic transferinden dolayı iyi bir bağ kuran Trabzonspor, bu takımın yıldız forveti Paul Onuachu için harekete geçti. Isa Goal’de yer alan habere göre bordo mavililer, Southampton küme düştüğü için takımdan ayrılmak isteyen futbolcu için kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Trabzonspor transfer rota kırdı! Herkes Petkovic’i beklerken yeni golcü için ilk teklif yapıldı! - Resim : 2

ALMAN EKİPLERİNİN RADARINDA YER ALIYOR

Ayrıca Bundesliga’dan Borussia Mönchengladbach’ın İngiliz ekibiyle temasta bulunduğu VFB Stuttgart ve Schalke 04’ün de futbolcuyla ilgilendiği bildirildi.

Geçen sezonun devre arası transfer döneminde Genk’ten  18 milyon euro bedelle transfer edilen 29 yaşındaki golcü beklentilerin altında kalarak 11 maçta gol atamadı. Genk döneminde ise 22 maça çıktı, 17 gol sevinci yaşadı.