Trabzonspor transferde atağa kalktı! Dünya yıldızı futbolcuya anlaşma sağlandı! Kulübünden izin çıktı ilk uçakla Türkiye’ye geliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer döneminin son günlerinde önemli bir ham Alman ekibi, Borussia Dortmund’da forma giyen Belçikalı sağ bek oyuncusu Thomas Meunier ile her konuda anlaşma sağladı. Belçikalı oyuncu kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Tecrübeli futbolcu sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için Türkiye'ye geliyor.

Trabzonspor transferde atağa kalktı! Dünya yıldızı futbolcuya anlaşma sağlandı! Kulübünden izin çıktı ilk uçakla Türkiye’ye geliyor

Devre arası transfer döneminde kadrosunda yapılanmaya giden Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Stryger Larsen, Tonio Teklic, Dimitrios Kourbelis, Süleyman Cebeci ve Behlül Aydın, devre arasında takımdan ayrıldı.

Trabzonspor transferde atağa kalktı! Dünya yıldızı futbolcuya anlaşma sağlandı! Kulübünden izin çıktı ilk uçakla Türkiye’ye geliyor - Resim : 1

THOMAS MEUNIER İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Bordo-mavili ekip, giden futbolcuların yerini doldurmak için harekete geçti. Bu kapsamda Trabzonspor, sağ bek mevkisi için önemli bir transfer yapmaya çok yaklaştı. Ertan Süzgün’ün haberine göre Trabzonspor, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’dan Thomas Meunier ile her konuda anlaşma sağladı.

Trabzonspor transferde atağa kalktı! Dünya yıldızı futbolcuya anlaşma sağlandı! Kulübünden izin çıktı ilk uçakla Türkiye’ye geliyor - Resim : 2

SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ, TÜRKİYE'YE GELİYOR

Belçikalı oyuncu kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Tecrübeli futbolcu sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için Türkiye'ye geliyor.

32 yaşındaki Belçikalı sağ bek kariyerinde Club Brugge, Paris Saint Germain, Borussia Dortmund ve RE Virton takımlarında forma giydi.

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösterilen tecrübeli futbolcu, Alman ekibinde 85 maça çıktı. Bu maçlarda 3 gol attı, 8 asist yaptı.