Trabzonspor yönetimi kadro dışı bırakmıştı! Umut Bozok’un menajerinden çarpıcı açıklama! Avcı’ya gönderme yaptı

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Umut Bozok’un menajeri Olivier Davo futbolcunun durumu hakkında konuştu. Davo, “Yapılan açıklamayı cidden anlamadım çünkü kulüpteki herkes gerçeği biliyor. Sebepsiz yere kadro dışı kalması gerçekten şaşırtıcı” dedi.

Trabzonspor yönetimi kadro dışı bırakmıştı! Umut Bozok’un menajerinden çarpıcı açıklama! Avcı’ya gönderme yaptı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 5.Eleme Turu'nda Manisa FK ile oynanan ve bordo-mavili ekibin 3-1'in üstünlüğüyle sona eren maçın ardından Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Avcı, “Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok, çeşitli sebeplerden ötürü antrenmanda yoklar. Onu çok net bilmiyorum. Onunla ilgili konuşup daha net bilgilere sahip olacağım diye düşünüyorum” demişti.

Trabzonspor yönetimi kadro dışı bırakmıştı! Umut Bozok’un menajerinden çarpıcı açıklama! Avcı’ya gönderme yaptı - Resim : 1

İKİ FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI

Trabzonspor Kulübü bugün yaptığı açıklamayla Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Trabzonspor yönetimi kadro dışı bırakmıştı! Umut Bozok’un menajerinden çarpıcı açıklama! Avcı’ya gönderme yaptı - Resim : 2

UMUT BOZOK'UN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Yaşananların ardından Umut Bozok’un menajeri Olivier Davo açıklamalarda bulundu. Sports Digitale’e açıklama yapan Davo, futbolcusunun Bjelica takımdan ayrıldığından beri oynamadığını ve Kasım ayında sakatlık yaşadığını ifade etti. Davo, sakatlığı sonrası Fransa’da tedavi olan Umut’un takımla çalışmalara başladığını belirterek, futbolcusunun sebepsiz yere kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Davo şunları söyledi:

“Abdullah Avcı’nın açıklamasından ve Trabzonspor’un duyurusundan sonra konuşmaktan başka şansım kalmadı. Umut, Bjelica takımdan ayrıldığından beri oynamıyor. Kasım ayının başında rahatsızlık hissetti, 2 hafta içinde geri döndü ama Aralık’ta yeniden nüksetti. Yılbaşı arasında Fransa’daki doktoruna tedavi olmaya gitti. Birkaç gün önce de takımla çalışmalara geri döndü. Yapılan açıklamayı cidden anlamadım çünkü kulüpteki herkes gerçeği biliyor. Sebepsiz yere kadro dışı kalması gerçekten şaşırtıcı.”

Trabzonspor yönetimi kadro dışı bırakmıştı! Umut Bozok’un menajerinden çarpıcı açıklama! Avcı’ya gönderme yaptı - Resim : 3

UMUT BOZOK'UN TRABZONSPOR KARİYERİ

Trabzonspor’un büyük umutlarla Fransa'nın Lorient takımından 2 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Umut Bozok, beklenen performansı sergileyemedi. Bordo-mavililerde oynadığı 41 resmi müsabakada 10 gol atan oyuncu bu sezon ise forma giydiği 4 maçta golle tanışamadı.