Önce öptürdü, sonra öptü

Trabzonspor'un bayramlaşmasında renkli görüntüler vardı. Kulüp Başkanı Ali Ağaoğlu önce Jose Sosa'ya elini öptürdü, ardından da Joao Pereira'nın elini öptü.

Önce öptürdü, sonra öptü

Trabzonspor bayramın üçüncü gününde bayramlaştı. Kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcuların bir araya geldiği bayramlaşma töreninde renkli görüntüler vardı. Bir çok futbolcu Başkan Ali Ağaoğlu'nun elini öperken, Ağaoğlu'nun Joao Pereira'nın elini öpmesi herkesi kahkahaya boğdu.

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde organize edilen programda, Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları halinde başarılı olabileceklerini belirterek, "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Törene, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, bordo-mavili kulübün eski yöneticileri, eski futbolcuları ve taraftarlar da katıldı.

"Bu bayramda da yine hep birlikte, bir aradayız. Kulübümüzün sloganında olduğu gibi biz bize, birlikte ve yanyanayız" diyen Ağaoğlu, Bizim hiçbirimizin birbirimizden farkı yok. Tribündeki 7 yaşındaki taraftarımızın kulübümüzün başkanından da farkı yok, ne de hocamızın 70 yaşındaki bir taraftarımızdan farkı yok. Biz ancak birlik ve beraberlik içinde olursak başarılı oluruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Ağaoğlu, bir taraftarın transfer sorusu üzerine, "Bütün yetki kendisi olan her şeyiyle güvendiğimiz, bir hocamız, oyuncu kadromuz var. Bunların üzerine hala ısrarla 'transfer transfer transfer' derseniz bu kadroya haksızlık etmiş olursunuz. Bu insanların bu söylemlerden etkilenmediğini mi düşünüyorsunuz? O zaman siz takımınıza güvenmiyorsunuz. Biz bu kulüp için bu takım için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Bir sene önce oyuncularının maaşını 7 aydır ödeyemeyen bir kulüp vardı karşınızda. Çabuk unuttuk onları, sakın unutmayın aynı yola gitmeyelim lütfen" diye konuştu.