Trabzonspor'da bomba gelişme! Teknik direktör düğümü çözülüyor: Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile görüşecek

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşecek. Yalçın’ın bordo mavili ekibe sıcak baktığı, tarafların el sıkışması durumunda takımın başına geçeceği belirtildi.

Trabzonspor'da bomba gelişme! Teknik direktör düğümü çözülüyor: Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile görüşecek

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın istifası sonrası geçici göreve olarak göreve getirilen Orhan Ak, bordo mavili ekibin Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde MKE Ankaragücü’ne 3-1 yenilmesi sonrası görevinden istifa etti.

BU AKŞAM GÖRÜŞME YAPILACAK

Ak’ın istifası sonrası teknik direktör arayışına giren Trabzonspor’da ibre Sergen Yalçın’a döndü. Ajansspor’un haberine göre bordo mavili kulübün Başkanı Ertuğrul Doğan bu akşam Sergen Yalçın ile görüşecek.

Trabzonspor'da bomba gelişme! Teknik direktör düğümü çözülüyor: Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile görüşecek - Resim : 1

GÖREVE SICAK BAKIYOR

Yalçın'ın bordo mavili takıma sıcak baktığı öğrenilirken tarafların el sıkışması halinde Trabzonspor'un yeni hocası Yalçın olacak.

Trabzonspor'da bomba gelişme! Teknik direktör düğümü çözülüyor: Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın ile görüşecek - Resim : 2

DÖRT BÜYÜKLERDE FORMA GİYDİ

Türk futbolunda Dört Büyükler’in formasını giyen iki isimden biri olan Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı.

Siyah-beyazlı takımdaki ikinci sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde gelen kötü sonuçların ardından görevinden ayrılan 50 yaşındaki teknik direktörün ismi bir süre önce A Milli Takım teknik direktörlüğü için de geçiyordu.