Trabzonspor’da şaşkına çeviren ayrılık! Yıldız futbolcu gemileri yaktı! Sözleşmeyi reddetti, sezon sonunda gidiyor

Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, Trabzonspor yönetiminin senelik 2 milyon euro maaş teklif ettiği yeni sözleşmeyi reddetti. Yıldız futbolcu İngiltere, İtalya veya İspanya gibi daha iyi performans gösteren bir ligde oynamak istiyor.

Trabzonspor’da şaşkına çeviren ayrılık! Yıldız futbolcu gemileri yaktı! Sözleşmeyi reddetti, sezon sonunda gidiyor

Trabzonspor’un 2021 yılının Ocak ayında Alanyaspor’dan 3 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Yunan on numara Anastasios Bakasetas, gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi oldu.

Trabzonspor’da şaşkına çeviren ayrılık! Yıldız futbolcu gemileri yaktı! Sözleşmeyi reddetti, sezon sonunda gidiyor - Resim : 1

SENELİK 2 MİLYON EURO MAAŞ ÖNERDİLER

Bordo-mavili ekiple Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bu doğrultuda Trabzonspor yönetimi, yıldız futbolcuya yeni bir sözleşme teklif ederek 2 milyon euro maaş önerdi.

Trabzonspor’da şaşkına çeviren ayrılık! Yıldız futbolcu gemileri yaktı! Sözleşmeyi reddetti, sezon sonunda gidiyor - Resim : 2

SÖZLEŞME TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ

Tuttomercatoweb’de yer alan habere göre Bakasetas, Trabzonspor’un sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi. Yıldız futbolcunun İngiltere, İtalya veya İspanya gibi daha iyi performans gösteren bir ligde oynamak istediği belirtildi.

Trabzonspor’da şaşkına çeviren ayrılık! Yıldız futbolcu gemileri yaktı! Sözleşmeyi reddetti, sezon sonunda gidiyor - Resim : 3

BAKASETAS’IN PERFORMANSI

Trabzonspor formasıyla bu sezon 10 maça çıkan Bakasetas, 3 gol attı, 1 asist yaptı. 30 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt’a göre güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.