Trabzonspor’dan Süper Lig'i sallayacak hamle! Taraftarlar çok mutlu olacak… Kulübü bırakırsa bedava golcü geliyor!

İtalyan basını Trabzonspor’un Roma’da forma giyen Andrea Belotti’yi transfer etmek istiyor. Bordo mavili ekip, Roma’nın futbolcuyla sözleşmesinin feshetmesi durumunda futbolcu için hamle yapacağı belirtildi.

Trabzonspor’dan Süper Lig'i sallayacak hamle! Taraftarlar çok mutlu olacak… Kulübü bırakırsa bedava golcü geliyor!

Transfer döneminde Mislav Orsic, Onuralp Çevikkan, Filip Benkovic, Joaqin Fernandez, Dimitrios Kourbelis’i kadrosuna katan Trabzonspor’da çalışmalar sürüyor. Forvet bölgesine bir transfer yapmayı hedefleyen Trabzonspor için çarpıcı bir isim ortaya atıldı.

Trabzonspor’dan Süper Lig'i sallayacak hamle! Taraftarlar çok mutlu olacak… Kulübü bırakırsa bedava golcü geliyor! - Resim : 1

TRABZONSPOR KADROSUNA KATMAK İSTİYOR

calciomercato.it'te yer alan habere göre Trabzonspor, Roma’nın Belotti’yi serbest bırakması durumunda futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Trabzonspor’un bir diğer ihtimal olarak ise Roma’nın futbolcunun sözleşmesini feshetmesini bekliyor.

Trabzonspor’dan Süper Lig'i sallayacak hamle! Taraftarlar çok mutlu olacak… Kulübü bırakırsa bedava golcü geliyor! - Resim : 2

BELOTTI'NİN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 8 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki Belotti, geçen sezon 46 maçta 1999 dakika süre buldu, 46 maçta 4 gol attı, 2 asist yaptı.