Trabzonspor’un borcu belli oldu! Başkan Doğan açıkladı, ekonomik durumu özetledi: “Sabah akşam borç ödemek için uğraşıyoruz”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo mavili ekibin borcunun 3 milyar 32 milyon TL civarında olduğunu ifade ederken “Trabzonspor'un gelirleri, giderlerini karşılamıyor. Bunu çok net ifade etmek istiyorum. Sabah akşam borç ödemek için uğraşıyoruz” dedi.

Trabzonspor’un borcu belli oldu! Başkan Doğan açıkladı, ekonomik durumu özetledi: “Sabah akşam borç ödemek için uğraşıyoruz”

Spor Toto Süper Lig’in sona ermesinin ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan basın toplantısı düzenledi. Doğan kulübün ekonomik durumu hakkında çarpıcı bilgiler verdi.

Doğan, Trabzonspor'un gelirleri, giderlerini karşılamıyor. Bunun herkes tarafından bilinmesi lazım. Trabzonspor'un 25-26 Mart'ta açıklanan borcu 2 milyar 836 milyon TL'ydi. Şu anda toplam borucumuz 3 milyar 32 milyon TL civarında. Trabzonspor yönetimi önümüzdeki bayrama kadar 15 milyon euro bulmak zorunda” dedi.

Trabzonspor’un borcu belli oldu! Başkan Doğan açıkladı, ekonomik durumu özetledi: “Sabah akşam borç ödemek için uğraşıyoruz” - Resim : 1

TAKIM BÜTÇESİ NE KADAR OLACAK?

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Doğan şunları kaydetti:

“Yapılacak transferlerin maaşı hakkında konuşan Doğan, "Şu anda futbol takımı bütçemiz €25.5M'ya inmiş durumda. Yapılacak transferlerin yeni maaşları ile bu €25M altına da düşebilir."