Trabzonspor’un yeni transferi Paul Onuachu, havalimanındaki karşılamadan mest oldu

Trabzonspor’un İngiliz ekibi Southampton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu, taraftarların havalimanındaki karşılamasını çılgınca olarak niteledi. Golcü futbolcu transferi hakkında, “Doğrusunu söylemek gerekirse taraftarlarımız geldiği için çok mutlu oldum. Bu onların Trabzon’da, oyunculara olan büyük desteğini gösteriyor. Başka bir yerde göremeyeceğiniz bir şey bu. Başlamayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Trabzonspor’un yeni transferi Paul Onuachu, havalimanındaki karşılamadan mest oldu

Trabzonspor, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimle İngiliz ekibi Southampton’dan Paul Onuachu’yu sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

 

Bordo mavili ekibin yeni transferi Nijeryalı futbolcu Paul Onuachu, formasını giydikten sonra stadyumu gezdi.

Trabzonspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde Onuachu, “Havalimanındaki karşılama çılgıncaydı. Ben de ‘Vay canına. Evet burası gerçekten bir futbol şehri' dedim. Doğrusunu söylemek gerekirse taraftarlarımız geldiği için çok mutlu oldum. Bu onların Trabzon’da, oyunculara olan büyük desteğini gösteriyor. Başka bir yerde göremeyeceğiniz bir şey bu. Başlamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bize her yer Trabzon” ifadelerini kullandı.