Trafiğe kapalı sokağa giren motorcular ile esnaf birbirine girdi, bıçak çekilen kavgada 2 kişi yaralandı

Aydın'da meydana gelen olayda, araç trafiğine kapalı olan sokağa motosiklet ile girilmesinin üzerine esnaftan uyarı gecikmedi. Motosikletliler ile esnaf arasında çıkan tartışma kısa süre içine sopaların havada uçuştuğu, bıçakların çekildiği bir kavgaya dönüştü. 2 yaraı.

Trafiğe kapalı sokağa giren motorcular ile esnaf birbirine girdi, bıçak çekilen kavgada 2 kişi yaralandı

Aydın'ın Kuşadası ilçsinde, dün saat 19.00 sularında meydana gelen olayda, araç trafiğine kapalı olan sokağa 5 kişilik bir motosikletli grup girdi. Motosikletlileri gören esnafın, sokağa giriş konusunda uyarıda bulunması sonucu tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada masa, sandalye, saparlar havada uçuştu, bıçaklar çekildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık v e polis ekipleri yönlendirildi. Polisin müdahalesi sonrası ayrılan kavgada, bacağından bıçaklanan Fetih Ö. (23) ile başına sopa darbeleri alan İbrahim G. (22) ambulansla ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 1 kişşi gözaltına alındı.

Trafiğe kapalı sokağa giren motorcular ile esnaf birbirine girdi, bıçak çekilen kavgada 2 kişi yaralandı - Resim : 1

Trafiğe kapalı sokağa giren motorcular ile esnaf birbirine girdi, bıçak çekilen kavgada 2 kişi yaralandı - Resim : 2

ESNAF DENETİM İSTİYOR

Bölge esnafı, Kuşadası Belediyesi’nin motorlu araç girişi olmaması için her türlü önlemi aldığı turistik çarşıda, yeterince kontrol yapılmadığını iddia ederek, denetimlerin arttırılmasını istedi.