Transfer piyasası alev aldı: Avrupa devleri 18 milyon Euro'luk yıldız için sıraya girdi! Fenerbahçe ve Galatasaray'a zorlu rakipler!

Fenerbahçe ve Galatasaray, Dortmund forması giyen Mahmoud Dahoud için karşı karşıya geldi. Ezeli rakipler sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcuyu bedelsiz olarak transfer etmenin hesaplarını yapıyor. Dahoud'a İtalyan ekipleri AC Milan, Roma, İngiliz ekibi Arsenal FC ve İspanyol ekibi Atletico Madrid'in de talip olduğu belirtildi.

Transfer piyasası alev aldı: Avrupa devleri 18 milyon Euro'luk yıldız için sıraya girdi! Fenerbahçe ve Galatasaray'a zorlu rakipler!

Devre arası transfer döneminin sona ermesinin ardından kulüpler, yaz transferleri için harekete geçti. Özellikle Avrupa'nın dev kulüplerinde oynayan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolculara büyük ilgi var. Bu isimlerden biri de Borussia Dortmund forması giyen Mahmoud Dahoud. 

FENERBAHÇE VE GALATASARAY İLGİLENİYOR

Sky Sport'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer etmek istiyor.

Transfer piyasası alev aldı: Avrupa devleri 18 milyon Euro'luk yıldız için sıraya girdi! Fenerbahçe ve Galatasaray'a zorlu rakipler! - Resim : 1

AVRUPA DEVLERİ DE TRASNFER ETMEK İSTİYOR

Habere göre futbolcuyu Fenerbahçe dışında İtalyan ekipleri AC Milan, Roma, İngiliz ekibi Arsenal FC ve İspanyol ekibi Atletico Madrid de yer alıyor.

Öte yandan Dortmund'un oyuncunun sözleşmesini uzatmama kararı aldığı belirtildi.

DEĞERİ 18 MİLYON EURO

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 18 milyon Euro olan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon 7 maçta forma giydi, gol ve asist katkısı yapamadı.