Transfer piyasası sallanacak! Neymar kararını verdi: PSG’den ayrılıp eski takımına dönüyor

PSG’de Lionel Messi’nin olası ayrılığı sonrası flaş bir ayrılık daha yaşanabilir. Brezilyalı futbolcu Neymar’ın da sezon sonunda takımdan ayrılarak Barcelona’ya transfer olabileceği belirtildi.

Transfer piyasası sallanacak! Neymar kararını verdi: PSG’den ayrılıp eski takımına dönüyor

Fransız ekibi Paris Saint Germain’de Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Messi’nin izinden bir başka dünya yıldızı da gidebilir.

PSG’nin geçen yaz satmaya çalıştığı Brezilyalı futbolcu Neymar, kontratında yer alan bir maddeyi yürürlüğe alarak kontratını 2027’ye kadar uzatmıştı.

ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLDU

Özellikle Paris ekibinin Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi ve ligde alınan kötü sonuçların ardından hedef tahtasına oturtulan futbolcu, taraftarların evinin önüne toplanarak gitmesini istemesi sonrası kararında değişime gitti.

Transfer piyasası sallanacak! Neymar kararını verdi: PSG’den ayrılıp eski takımına dönüyor - Resim : 1

İNGİLİZ TAKIMLARI İLGİLENİYOR

Futbolcu, PSG’den ayrılma kararı aldı. RMC Sport’un haberine göre Neymar ile İngiltere Premier Lig’den 3 takım ilgileniyor. Bu takımların Manchester United, Chelsea ve Newcastle, Neymar'ı satın alma potansiyeline sahip ekipler olduğu belirtiliyor. Ayrıca Messi’nin LaLiga’ya dönmesi durumunda gidebileceği tek takımın eski kulübü Barcelona olduğu ifade ediliyor.

Transfer piyasası sallanacak! Neymar kararını verdi: PSG’den ayrılıp eski takımına dönüyor - Resim : 2

BARCELONA'YI BEKLEYECEK

Futbolcunun kendisine gelecek teklifleri dinleyeceği veya Barcelona’ya transfer olmak için bekleyeceği belirtiliyor.

Transfermarkt’a göre değeri 75 milyon Euro olarak gösterilen futbolcu, bu sezon 29 maçta 18 gol, 17 asistlik performans sergiledi.