Triportör ile pazar alışverişinden dönen çift otomobil ile çarpıştı! Ağır yaralanan çiftin hayati tehlikesi sürüyor

Kocaeli'de meydana gelen kazada, triportör ile pazar alışverişinden dönen Engin Tak (68) ve eşi Ayşe Tak (68), otomobil ile çarpıştı. Devrilen triportördeki çift ağır yaralandı.

Triportör ile pazar alışverişinden dönen çift otomobil ile çarpıştı! Ağır yaralanan çiftin hayati tehlikesi sürüyor

Saat 15.30 sularında, Körfez ilçesine bağlı Atalar Mahallesi'nde gerçekleşen kazada, pazardan dönen Ayşe-Engin Tak çifti, triportörleri ile evlerine döndükleri sırada, karşı yönden gelen Cengiz T. hakimiyetindeki 34 HL 9562 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile devrilen triportördeki çift ağır yaralandı.

Triportör ile pazar alışverişinden dönen çift otomobil ile çarpıştı! Ağır yaralanan çiftin hayati tehlikesi sürüyor - Resim : 1

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Aracın içinde sıkışan çiftten itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile önce Ayşe Tak, 15 dakika sonra da Engin Tak çıkartılarak, ilk müdahalelerin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çiftin, hayati risklerinin olduğu bildirildi.

Triportör ile pazar alışverişinden dönen çift otomobil ile çarpıştı! Ağır yaralanan çiftin hayati tehlikesi sürüyor - Resim : 2

Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.