Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun olduğu TRT 1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer cesur kıyafetleri ve bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı

TRT 1 ekranlarının salı akşamlarına adını yazdıran dizisi Masumlar Apatmanı'nın her bölümü ilgiyle izleniyor. Gerçek hayattan alınan konusu kadar oyuncu kadrosu da sosyal medyanın dilinde. Özellikle son bölümlerde performasnı ile dikkat çeken bir isim var; Neriman yani Gizem Katmer...

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Dizinin başrollerinde  Ezgi Mola ve Birkan Sokullu var

Salı akşamları yayınlanan ve rakiplerini reyting listesinde sollayan dizi Masumlar Apartmanı hem gerçek hayattan esinlenen hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile ilgiyle takip edililıyor. Başrollerinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun olduğu dizide dikkat çeken bir isim daha var.. 

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı - Resim : 2

Performansı ile en dikkat çeken oyunculardan biri

Özgürlüğü ve ailesi arasında sıkışıp kalan Neriman, yani Gizem Katmer son bölümlerde performansı ile en dikkat çeken oyunculardan biri oldu. İnci'nin kardeşi Ege ile yeni bir aşka başlaması seyirci tarafından merakla beklenen Neriman sosyal medya da oldukça aktif. 

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı - Resim : 3

Instagram hesabında 110 bin kişi takip ediyor

Dizi sayesinde ünlenen ve her geçen gün takipçi ve hayran sayısını giderek arttıran Gizem Katmer'i instagram hesabında 110 bin kişi takip ediyor. Sosyal medyayı sık kullanan güzel oyuncu birbirinden iddialı pozlarını takipçilerin beğenisine sunuyor. 

Dizideki Neriman'ın aksine gerçek hayatta çok başka olan Gizem Katmer cesur kıyafetleri ve bacak dekoltesi ile göz doldurmayı başarıyor. Son günlerde spora başlayan ve hayli kilo verdiği gözlerden kaçmayan dizinin Neriman'ı pozlarında bacaklarını ön planda tutmayı tercih ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı - Resim : 4

Peki  Masumlar Apartmanı dizisi ile ünlenen Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı birikte bakalım... 

Öncelikle Neriman'ın dizideki hastalığı ile başlayalım: Üzücü olaylar karşısında kendine zarar veren ve bunu yapmaktan büyük zevk alan Neriman'ın hastalığı tıp literatüründe mazoşizm olarak geçiyor.  

İlk bölümde diğerlerine göre daha normal bir ruh haline sahip görünen astım hastası bir karakteri canlandıran Masumlar Apartmanı sakini Neriman aslında mazoşist bir yapıya sahip, ev içerisinde yaşadığı büyük gerilimin izleri kollarında açıkça görülen Neriman strese girdikçe kollarını yara açana kadar kaşıyıp üstüne kolonya döküyor ve canının yanmasından zevk alıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin Neriman'ı Gizem Katmer bacak dekoltesi ile sosyal medyayı salladı - Resim : 5

Gizem Katmer 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

2020 yapımı Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda yer alan Gizem Katmer, ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmış Neriman’a hayat veriyor.