TSYD'de görev değişimi! Birgül Pullukçu'nun yerine gelen isim belli oldu. Kurumdan resmi açıklama yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde önemli bir görev değişimi yaşandı. Uzun yıllar kuruma emek veren isimlerden Birgül Pullukçu'nun istifa etmesinin ardından yerine akreditasyon işlemleri için Nuran Cekici Gani getirildi.

TSYD'de görev değişimi! Birgül Pullukçu'nun yerine gelen isim belli oldu. Kurumdan resmi açıklama yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde kan değişimi yaşandı. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde uzun yıllardır görev yapan Birgül Pullukçu istifa ettiğini duyurdu.

YERİNE KİMİN GELDİĞİNİ DUYURDULAR

TSYD Genel Merkezi mesaj yayımladı:

"Üyelerimizin dikkatine, TSYD'ye uzun yıllar hizmet etmiş olan BIRGUL PULLUKCU'nun istifa ettigini üzülerek ogrenmis bulunuyoruz. Sevgili kardeşimizin verdigi onca emek asla unutulmayacaktır. Kendisine bundan sonraki özel yaşamında sağlık ve huzur, is yaşamında da basari diliyoruz. TSYD'de akreditasyon islemlerini bir sure NURAN CEKICI GANI (05337455653) arkadaşımız yürütecektir. Bu telefonu bir yere kaydetmenizi ve spor müsabakaları oncesi kendisiyle temasa gecmenizi onemle rica ederiz.

Sayın Birgül PULLUKCU Yıllarca hizmet ettiginiz Turkiye Spor Yazarları Derneğinden istifa ettiginizi üzülerek ogrenmis bulunuyoruz. TSYD verdiginiz onca emegi asla unutmayacaktır. Adiniz bu kurumun tarihine altın harflerle yazılacaktır. Bundan sonraki özel yasamında sağlık ve huzur, is yasamında da basari dileriz."