Tuba Büyüküstün açıklama yaptı! Futbolcu Ali Güneş'le beraber mi?

Son olarak “Menajerimi ara” dizisine konuk olan Tuba Büyüküstün’ün sosyal medyadan takip etmeye başladığı bir isim dikkat çekti.

Üç yıllık sevgilisi işletmeci Umut Evirgen’den karantina günlerinde ayrılan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, eski milli futbolcu Ali Güneş’i takibe aldı. Çok geçmeden Güneş’in de Büyüküstün’ü takip etmesi “Acaba yeni ilişki mi?” sorusunu akıllara getirdi.

41 yaşındaki Ali Güneş’in Tuba Büyüküstün’ün köpeğiyle ilgili paylaşımının altına “Yakışıklı korsan” yorumunu yazması ve daha sonra “Herkese güzel düşünceleri ve yorumları için teşekkür ederim” mesajını atması da gözlerden kaçmadı.

Ali Güneş’le aşk yaşadığı iddiası hızla yayılınca Tuba Büyüküstün, önce “Suç yok, suçlu yok. Hayat böyle anladım. Aşk yok, artık yok ama zamanla alıştım” paylaşımını yaptı. Ardından da şu açıklamayı yazdı:

“Hepimiz aşkı çok seviyoruz biliyorum. İki insan birbirlerini sevsinler, aşık olsunlar, el ele çıkıp dolaşsınlar, onlara bakalım, içimiz mutlulukla dolsun. Bayılıyoruz. Ben de aşkı çok seviyorum. Ama aşk dediğimiz şey, ya da bir ilişki iki insan aynı yerde bulunduğunda, oturup sohbet ettiğinde ya da birbirlerini sosyal medyadan takip ettiğinde olmuyor değil mi? Sosyal medya takibini aşka yormak çok romantik bir bakış açısının ürünü...

Hızını alamayan ünlü oyuncu “Belki de kırılmasaydı, yeşillenmeyecekti” paylaşımıyla da aşk iddiasının kendisini çok üzdüğünü ima etti.

Ali Güneş de aynı saatlerde story sayfasından şu yorumu yaptı: “Tuba Büyüküstün gereken açıklamayı yaptı. Umarım bundan sonra bu konuyla ilgili sorular gelmez...”