Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası'nın düzenlediği gecede spor medyası ödüllerine kavuşuyor!

Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası (TSİİS) tarafından düzenlenen, 6 Mart'ta TSYD'de gerçekleşecek tören için ödüle layık görülen basın kuruluşları ve gazeteciler için geriye sayım başladı. Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan spor medyasına özel gecede, alanlarında başarılı medya kurumlarına ve gazetecilere ödülleri takdim edilecek.

Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası'nın düzenlediği gecede spor medyası ödüllerine kavuşuyor!

Türkiye’de ilk defa Spor Medyası özelinde bir ödül töreni düzenleniyor. Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası (TSİİS) tarafından, uzun bir hazırlık sürecinin ardından hayata geçirilen TSİİS Spor Medya Ödülleri 2024, 6 Mart’ta büyük bir katılımla gerçekleştirilecek.

Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Güler, “Tüm Spor İşletmeleri İşveren Sendikası olarak ülkemizde sporun yaygınlaşması, spor kültürünün geniş kitlelere ulaşması, olimpik bilincin artması, Fair Play’in bir yaşam tarzı olarak benimsenmesi ve en önemlisi sporun katma değer üreten bir endüstri haline gelmesinde büyük katkısı ve payı bulunan spor medyasının hizmetlerine bir teşekkür vesilesi olması amacıyla bu organizasyonu başlatmış bulunuyoruz” dedi.

“SEÇİM YAPARKEN KILI KIRK YARDIK”

Organizasyonun hazırlık sürecinde çok titiz davrandıklarını vurgulayan Güler, “İki temel ilkemiz var. Birincisi, ödüllerin bütün spor medyasını kapsayan, tarafsız ve adil yöntemlerle belirlenmesi. Bu yüzden herbiri kendi alanında yetkin, uzman isimlerden oluşan bir jüri heyeti oluşturduk ve kriterleri belirlerken kılı kırk yarıyoruz. İkincisi, spor medyasının emekçilerini onore ederken, spor gazeteciliğine büyük hizmetleri olmuş duayenlere bir saygı duruşu ve aynı zamanda bu mesleğe yeni başlayan genç gazetecilere de bir teşvik unsuru olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Spor sektörünü buluşturması beklenen özel gecede, alanlarında başarılı medya kurumlarına ve gazetecilere ödülleri takdim edilecek.