Tunceli'de aç kalınca gece karanlığında ahıra indi... Ahırın içerisine girince şaştı kaldı. Hemen dışarı kaçtı.

Tunceli’de aç kalan bir ayı gözünü karartıp şehir merkezine kadar indi. Son zamanlarda vahşi hayvanlar sık sık açlık nedeniyle şehir merkezlerine kadar iniyor. Bu kez olay Tunceli'de yaşandı.

Tunceli'de aç kalınca gece karanlığında ahıra indi... Ahırın içerisine girince şaştı kaldı. Hemen dışarı kaçtı.

Tunceli’de son zamanlarda aç kalan boz ayılar merkezi yerlere kadar inmeye başladı. Uzun süre yiyecek arayan boz ayı, etrafında gezindiği ahırın boş olması nedeni ile eli boş döndü.

İKİ AYAĞI ÜZERİNDE AHIR KAPISINI AÇTI MİSAFİR GİBİ İÇERİYE GİRDİ

Tunceli’nin Pülümür ilçesi Esentepe Mahallesi’ne kadar inen boz ayı, bir vatandaşa ait evin alt katında bulunan ahıra girmek için uzun uğraşlar verdi. Açlık nedeniyle uzun süre uğraşan ayı çevreyi kontrol etmeyi de ihmal etmedi. İki ayağı üzerine kalkıp kapıyı açarak misafir gibi ahıra girdi. Ayı, ahırın boş olması nedeniyle eli boş dönerken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Son zamanlarda ülkenin çeşitli yerlerinden bu gibi görüntüler gelmeye devam ediyor. Yaşanılan bu durumun nedeni olarak iklim krizi gösteriliyor.

Tunceli'de aç kalınca gece karanlığında ahıra indi... Ahırın içerisine girince şaştı kaldı. Hemen dışarı kaçtı. - Resim : 1