Türkiye 1 Temmuz'da büyük felaketi yaşayacak. Herkes öğrensin. Haziran'ın 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30'u son günlerimiz

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye hakkında bomba bir bilgi paylaşıldı. Meteorolojik kaynaklar, Türkiye'nin temmuz ayında çok sıcak günler yaşayacağını ve şu anda Afrika'dan gelen sıcaklıklara karşı direnen zincirin bu direnci sadece haziran ayının sonuna kadar devam ettirebileceğini vurguladı.

Türkiye 1 Temmuz'da büyük felaketi yaşayacak. Herkes öğrensin. Haziran'ın 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30'u son günlerimiz

Türkiye, el nino hava olaylarını karşıladı. El nino hava olaylarının çok kısa tanımı, hava durumlarını etkileyerek çok daha aşırı hale getirmesi anlamına geliyor. İlk olarak Karadeniz bölgesinde etkisini gösteren el nino hava olayları, bölgede aşırı yağışlara neden oldu. 

SICAKLIK GELDİĞİNDE DE FENA VURACAK! 

El nino hava olayları, sıcaklıklar geldiğinde de Türkiye'yi resmen cehennem yerine çevirecek. İşte o tarihin hangi tarih olduğu şimdiden araştırılmaya başlandı. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmelere göre Türkiye, temmuz ayında çok sıcak olacak. 

ZİNCİR HAZİRAN AYININ SONUNA KADAR ANCAK DİRENİR

Meteorolojik kaynaklar şu anda Türkiye'yi Afrika sıcaklıklarından koruyan bir zincir olduğunu ve o zincirin kendisini ancak haziran ayının sonuna kadar idare edebileceğini dile getiriyor. Kaynaklar tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: 

"Afrika istiyor musunuz? Afrika cehennem sıcakları Türkiye'ye sokmak istiyor ancak aradaki "zincirimiz" buna müsade etmiyor. Rusya üzerinden de serin/ılık hava baskı kuruyor. Türkiye açık zincir var, bu zincir Afrika'nın şu yapısını devreye sokmayı engelliyor. Haziran ayında da bu zincirin dayanması bekleniyor. Ancak Temmuz'a kurucuları mı, zor. Zincir patlarsa tabiri caizse "