Türkiye çarşamba gecesi mışıl mışıl uyacak. Perşembe sabahına bambaşka kalkacak. İşe giderken hissedeceksiniz

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından Türkiye'de perşembe günü beklenen hava durumuna ilişkin son bilgileri paylaştı. Şen tarafından aktarılan bilgilere göre çarşambadan sonra perşembe sabahı daha farklı bir havaya kalkacağız. İşe giderken hissedeceksiniz.

Türkiye çarşamba gecesi mışıl mışıl uyacak. Perşembe sabahına bambaşka kalkacak. İşe giderken hissedeceksiniz

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından perşembe günü hava durumunu merak eden vatandaşlar için önemli bir bilgilendirmede bulundu. 

Şen tarafından aktarılan yeni bilgiye göre hava sıcaklıkları çarşamba gününden itibaren yavaş yavaş yükselmeye başlayacak. 

PERŞEMBE GÜNÜ ÇOK SICAK BİR GÜNE UYANACAĞIZ

Aktarılan bilgiye göre perşembe günü vatandaşlarımız başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde çok sıcak bir güne uyanacak. İşe giderken bu sıcaklığı ciddi şekilde hissedeceğiz. Ancak bu sıcaklık fazla uzun sürmeyecek. Peşinden hemen büyük soğuklar geliyor. 

ADIM ADIM DA KARA GİDİYORUZ

Perşembe günü yaşanacak aşırı ısınmanın ardından hafta sonuna doğru yavaş yavaş büyük bir soğumaya doğru gidiyoruz. Bu soğumanın da Marmara bölgesindeki illerimizde kar yapması bekleniyor.  

Türkiye çarşamba gecesi mışıl mışıl uyacak. Perşembe sabahına bambaşka kalkacak. İşe giderken hissedeceksiniz - Resim : 1