Türkiye depremzedelerle dalga geçen şahsa öfke kusmuştu! En güzel tepki ünlü profesör Celal Şengör'den

Gazeteci Fatih Altaylı'nın programına katılan akademisyen ve jeolog Celal Şengör, Kahramanmaraş depremi sonrasında enkaz altında kalan vatandaşları internet sitesi üzerinden arayarak dalga geçen kişiye ateş püskürdü. Şengör, o şahıslar için "Bunları o enkaza sokmak lazım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Türkiye depremzedelerle dalga geçen şahsa öfke kusmuştu! En güzel tepki ünlü profesör Celal Şengör'den

Tüm Türkiye'nin  meydana gelen acı depremle ciğeri yanarken, sosyal medyada paylaşılan bir video izleyen herkesin sinirini bozdu. İnternet sitesi üzerinden sesli bir şekilde kayıt alan 17 yaşındaki S.A., enkaz altında kalan ve yardım için telefon numarasını paylaşan bir vatandaşı, AFAD ekibinden biriymiş gibi arayarak dalga geçti. 

"ENKAZA SOKMAK LAZIM"

Celal Şengör'ün konuk olduğu programında Kahramanmaraş depremini konu alan Fatih Altaylı olaylı videoya da değindi. Altaylı, İçişleri Bakanlığı'na seslenerek bulunmalarını ve gerekenin yapılmasını istedi. Şengör'de o şahıslar için "bunları enkaza sokmak lazım" ifadelerini kullandı. 

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medya kullanıcıları tarafından da büyük tepki toplayan video sonrasında internet sitesindeki profilinde takma isim kullanan 17 yaşındaki S.A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.