Türkiye dikkat! Büyük kriz patladı... İki büyük hava olayı karşı karşıya kaldı... Masayı kırıp dağıttılar, 8 Ağustos için flaş açıklama

Türkiye'de iki büyük hava olayı olarak bilinen Basra sıcakları ve Balkan soğukları adeta oturdukları masayı kırdı. Balkanlar galip çıktı. 8 Ağustos'ta serin bir hava geliyor.

Türkiye dikkat! Büyük kriz patladı... İki büyük hava olayı karşı karşıya kaldı... Masayı kırıp dağıttılar, 8 Ağustos için flaş açıklama

Türkiye'de Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkili olmasının ardından hava durumunda aniden ısınmaya meydana geldi. Vatandaşlar sıcak nedeniyle adeta yerlerinde duramıyor. Meteoroloji uzmanlarının değerlendirmesine göre ise İstanbul ve çevresinde cuma ile cumartesi akşamları yoğun bir nem olacak. Hatta nem oranı yüzde 99 seviyelerine ulaşacak. Ancak konumuz elbette ki bu değil.

HAVA FORUM PAYLAŞTI, TOPLANTIDA KRİZ ÇIKTI 

Hava Forum tarafından betimleme yapılarak "Basra ile Balkanlar arasındaki toplantıdan karar çıktı" başlığıyla şu paylaşım yapıldı: 

"Görüşmeler çok gergin geçti. Bir ara "Basra", "Balkanlar"ın üzerine yürüdü ve "kalk git, Türkiye'ye uzun müddet gelme" dedi. Ancak Balkanlar pes etmedi, "yaz kış Türkiye'ye geldiğini, çok sevdiği Türkiye'yi asla yalnız bırakamayacağını" belirtti. Basra yoğun baskıya dayanamadı."

8 AĞUSTOS İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA

Bu gelişmelerin ardından 8 Ağustos'ta yurt genelinde Balkanlar tarafından gelecek soğuk hava dalgasının etkisiyle serinleme bekleniyor.