Türkiye dikkat, haritalı paylaşım yapıldı... Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Zonguldak ve Bartın'a nokta uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Zonguldak ve Bartın'a yönelik önemli bir uyarı yapıldı. Haritalı paylaşımda Doğu ve Batı Karadeniz ile Marmara'nın doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor.

Türkiye dikkat, haritalı paylaşım yapıldı... Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Zonguldak ve Bartın'a nokta uyarı

Aşırı yağışlar nedeniyle son günlerde zor günler geçiren Türkiye'de Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklamalara büyük bir önem veriliyor. Meteoroloji tarafından son olarak haritalı olarak yapılan paylaşımda da vatandaşlarımıza yönelik çok önemli uyarılar yapıldı. 

AA'da yer alan habere göreMeteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden sonra Giresun çevreleri ile Trabzon'un batısında kuvvetli, Trabzon'un iç ve doğusu ile Rize ve Artvin'de yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek. 

SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI DİKKAT 

Ayrıca bu gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Bolu, Karabük ve Kastamonu'da kuvvetli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kuzeybatısında yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. 

Türkiye dikkat, haritalı paylaşım yapıldı... Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Zonguldak ve Bartın'a nokta uyarı - Resim : 1