Türkiye düz gidecek, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Eskişehir, Konya ve Aksaray tam tersine gidecek. Pazartesi başlayacak Çarşamba - Perşembe gazı açacak

Türkiye'nin Ege bölgesi ve Marmara'da pazar gününden itibaren yağışlı bir hava bekleniyor. İzmir'de yağış pazar günü etkili olacak, Akdeniz bölgesinde ve Marmara bölgesinde de yağış beklenen iller var ancak Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Eskişehir, Konya ve Aksaray tam ters yöne gidecek. Bu illerimizde sıcaklıkların artması bekleniyor. Ayrıca uzmanlar hem sıcak hem de yağmur olabileceğinin altını çiziyor.

Türkiye düz gidecek, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Eskişehir, Konya ve Aksaray tam tersine gidecek. Pazartesi başlayacak Çarşamba - Perşembe gazı açacak

Türkiye son dönemde oldukça ilginç hava olaylarına sahne oluyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre Türkiye'deki bu ilginç durum daha da devam edeceğe benziyor. 

SON GELEN BİLGİLER HAYLİ ŞAŞIRTICI

Türkiye'nin hava durumuna ilişkin son gelen bilgiler hayli şaşırtıcı.  Ege bölgesi ve Marmara'da pazar gününden itibaren yağışlı bir hava bekleniyor. İzmir'de yağış pazar günü etkili olacak, Akdeniz bölgesinde ve Marmara bölgesinde de yağış beklenen iller var ancak Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Eskişehir, Konya ve Aksaray tam ters yöne gidecek. Bu illerimizde sıcaklıkların artması bekleniyor. Ayrıca uzmanlar hem sıcak hem de yağmur olabileceğinin altını çiziyor. 

SICAKLIK ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE DAHA DA ARTACAK 

Ankara'da Pazar günü ve yeni haftada yağış beklenmiyor. Rüzgar kuzeyden hafif esiyor Sıcaklık 32-33 derece Çarşamba - Perşembe 35-36 derece seviyesine yükseliyor.