Türkiye hakkında bomba haber verildi. Karadeniz, Akdeniz ve Ege'yi sardı... Hızla Türkiye'nin iç kesimlerine dalacak

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye hakkında bomba haber verildi. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre deniz suyu sıcaklık anomali haritasına bakın. Karadeniz, Akdeniz ve Ege'de kızardı. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların Türkiye'nin iç kesimlerinde de etkili olması bekleniyor.

Türkiye hakkında bomba haber verildi. Karadeniz, Akdeniz ve Ege'yi sardı... Hızla Türkiye'nin iç kesimlerine dalacak

Türkiye'nin bahar aylarının başından bu yana beklediği haber bu sabah saatlerinde geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre süper el nino geliyor. Elbette ki süper el nino geldiğinde yalnız gelmeyecek. Beraberinde deniz suyu sıcaklıklarını ve cehennem sıcaklıklarını getirecek. Meteorolojik kaynaklardan da süper el nino hakkında önemli bilgilendirme yapıldı. 

"AKDENİZ, EGE VE KARADENİZ KIZARDI"

Hava Forum tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Denizler ısınmaya devam ediyor. Süper El Nino geliyor. Isınma bizim denizlerde de başladı. Deniz suyu sıcaklık anomali haritasına bakın. Karadeniz, Akdeniz ve Ege'de kızardı. Tek istisna yer Saros Körfezi ile Bozcaada civarı, buralar normallerin altında, soğuk şimdilik..."  

Türkiye hakkında bomba haber verildi. Karadeniz, Akdeniz ve Ege'yi sardı... Hızla Türkiye'nin iç kesimlerine dalacak - Resim : 1