Türkiye hakkında korkunç 80 gün uyarısı... Eyvah ki eyvah gelen kötü bilgilerin en kötüsü geldi. Duymak bir işkence

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye hakkında korkunç 80 gün uyarısı yapıldı. Meteorolojik kaynaklar, yağışların devam etmesini beklediklerini ifade ederek bu yaz döneminde sıcaklıkların sadece 70 ila 80 gün arasında sıkışıp kalabileceğini dile getirdiler.

Türkiye hakkında korkunç 80 gün uyarısı... Eyvah ki eyvah gelen kötü bilgilerin en kötüsü geldi. Duymak bir işkence

Küresel iklim değişikliğinden mustarip olan ülkeler arasında yer alan Türkiye bir türlü yaz aylarına giremiyor. Diğer yandan kuraklık tehdidi ile boğuşan ülkenin barajları, yağışlara rağmen istenilen verimi alamıyor. Vatandaşlar önümüzdeki günlerde neler olacağını endişeli bakışlar arasında takip ediyor. 

TÜRKİYE'YE YÖNELİK KORKUNÇ 80 GÜN UYARISI! 

Son olarak meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik korkunç bir 80 gün uyarısı yapıldı. Küresel iklim değişikliğiyle ilgili bugüne kadar gelen en kötü bilgi bu oldu. Çünkü meteorolojik kaynaklar, önümüzdeki günlerde yağışların devam etmesini beklediklerini dile getirdiler. 

Kaynaklar tarafından yapılan tahminlere göre Türkiye'de bu seneki yaz ayları sadece 70 ila 80 gün arasına sıkışabilir. 

Bu da yıllardan bu yana yaşadığımız coğrafyada ilk kez yaz aylarını bu kadar kısa süreli yaşayacağımız anlamına geliyor. Mevsimlerin kaymaya devam edeceği düşünülürken, yeni sorunlardan da korkuluyor. 

Türkiye hakkında korkunç 80 gün uyarısı... Eyvah ki eyvah gelen kötü bilgilerin en kötüsü geldi. Duymak bir işkence - Resim : 1