Türkiye için bomba tarih şimdi verildi. İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Norveç'ten sonra Türkiye'ye gelecek. Kuzey'deki illerimiz dikkat!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye için bomba bir tarih verdi. Ökten'in paylaşımına göre aşırı yağışlar 7 Ekim'e kadar İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Norveç'ten sonra Türkiye'ye de uğrayacak.

Türkiye için bomba tarih şimdi verildi. İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Norveç'ten sonra Türkiye'ye gelecek. Kuzey'deki illerimiz dikkat!

Türkiye artık sonbahara girmeyi bekliyor. Bu nedenle meteoroloji uzmanlarının açıklamaları da bir kez daha gündem olmaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye için bomba bir tarih verdi. 

Ökten'in paylaşımına göre aşırı yağışlar 7 Ekim'e kadar İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Norveç'ten sonra Türkiye'ye de uğrayacak.

7 EKİM'E KADAR BEKLENEN TOPLAM YAĞIŞI PAYLAŞTI 

Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"7 Ekim'e kadar beklenen toplam yağış. Avrupa'nın tamamı güzel yağış alacak. Özellikle İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Norveç çok yağış alacak. Türkiye'nin de özellikle kuzeyi güzel yağış alacak. Ekim ayında Türkiye'de yağışların zirve yapmasını bekliyorum..."  

Türkiye için bomba tarih şimdi verildi. İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Norveç'ten sonra Türkiye'ye gelecek. Kuzey'deki illerimiz dikkat! - Resim : 1