Türkiye için bomba tarih verildi... Sadece 7 gün kaldı... O tarihten sonra artık geri dönüş yok. Hepimize hayırlı olsun

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik bomba bir tarih verildi. Yapılan açıklamaya göre o tarihten sonra artık geriye dönüş yok. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.

Türkiye için bomba tarih verildi... Sadece 7 gün kaldı... O tarihten sonra artık geri dönüş yok. Hepimize hayırlı olsun

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik bomba bilgilendirmeler yapılmaya devam ediliyor. Havanın Modun sayfası tarafından son olarak yapılan bilgilendirmeye göre Türkiye'ye soğukların geleceği tarih verildi. Verilen bu tarihten sonra artık sıcaklar beklenmiyor. Eylül ayıyla birlikte Türkiye genelinde havaların tam olarak serinlemesi ve yağmurların görülmesi bekleniyor. 

VORTEX İHTİMALİ DE GÜÇLENİYOR

Meteoroloji uzmanlarının bir diğer değerlendirmesine göre ise Vortex ihtimali güçlenmeye devam ediyor. Bu kış aylarında yoğun kar yağışlarıyla karşılaşma ihtimalimiz her geçen gün yükseliyor. 

22 AĞUSTOS'A İŞARET EDİLDİ 

Havanın Modu sayfası tarafından da ciddi soğukları için 22 Ağustos'a işaret edilerek şu ifadelere yer verildi: 

"Sezonun ilk, oldukça soğuk hava dalgası yurdumuza 22 Ağustos'ta gelebilir. 

Soğuk sistem şuanki gücü ile gelir ise Rize'nin Kaçkar dağları ve çevresinde kar görülme ihtimali oldukça yüksek. Bir tek Rize'nin değil diğer Karadeniz'in yüksek dağlarında kar görülme ihtimali bulunuyor.

Kar rakımının 3000-3100 rakıma kadar düşmesi bekleniyor. Yani 3100 rakımlı bölgeye kar yağabilir, takip ediyoruz.

Dağlık alanların dışında Karadeniz'de özellikle Orta Karadeniz'de sıcaklıklar sabah saatlerinde yani sabah ayazı ile 20 derece'nin altına düşebilir 15-20 derecelerde olabilir." 

Türkiye için bomba tarih verildi... Sadece 7 gün kaldı... O tarihten sonra artık geri dönüş yok. Hepimize hayırlı olsun - Resim : 1