Türkiye için doğada korkunç bir haber Kütahya Karabük'ten sonra Ankara'dan... Manzarayı gören kısa süreli felç geçirdi. Malesef gerçek

Türkiye için bir korkunç haber de Kütahya ve Karabük'ten sonra Ankara'dan geldi. Sokağa çıkan vatandaşlar, doğada gördükleri manzara karşısında adeta kısa süreli bir fel geçirdi.

Türkiye'de doğa zaten uzun zamandan bu yana alarm veriyordu ancak başımıza yeni gelen olaylar herkesi şaşırtmaya devam ediyor. 

Son olarak yaşadığımız bir durum da konunun ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Türkiye için bir korkunç haber de Kütahya ve Karabük'ten sonra Ankara'dan geldi. Sokağa çıkan vatandaşlar, doğada gördükleri manzara karşısında adeta kısa süreli bir fel geçirdi. 

KÜTAHYA VE KARABÜK'TE AYNISI OLDU

Kütahya ve Karabük illerimizde sokağa çıkan vatandaşlarımız, ağaçların karla kaplı olduğunu fark etti. Buraya kadar her şey normaldi ancak karın durduğu yer korkunçtu. Çünkü normal zamanda o karın altında herhangi bir çiçek olmaması gerekiyordu. 

YALANCI BAHARA ALDANAN ÖLDÜ 

Maalesef ki 'yalancı bahara' aldanan çiçekler, karın üzerlerine gelmesiyle birlikte tek tek öldü. Erken açan çiçeklerin sonu da kötü oldu. 

ANKARA'DA DA BENZER DURUM

Yurdumuzdan benzer bir manzara da Ankara'dan geldi. Ankara'da erken açan çiçeklerin üzerine kar düşmesi nedeniyle çiçekler soğuktan donarak öldü. Hava Forum bu olayı, "Ankara'da çiçek açan ağaçların üzerine maalesef kar yağdı..." sözleriyle paylaştı.  

Türkiye için doğada korkunç bir haber Kütahya Karabük'ten sonra Ankara'dan... Manzarayı gören kısa süreli felç geçirdi. Malesef gerçek - Resim : 1