Türkiye için flaş haber şimdi geldi... 9 gün sonra Türkiye'den çıkış yapacak... Yerine Balkanlar'dan başkası giriş yapacak

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye için flaş haber kısa bir süre önce geldi. Kaynaklar tarafından şu anda yurdumuzu etkisi altına alan sıcak hava dalgası hakkında vatandaşlarımıza yönelik önemli bir haber verildi.

Türkiye için flaş haber şimdi geldi... 9 gün sonra Türkiye'den çıkış yapacak... Yerine Balkanlar'dan başkası giriş yapacak

Türkiye'de vatandaşlarımız kar yağışı beklerken, hava durumu bir anda bahar moduna geçti. Doğal olarak kar yağışı bekleyen vatandaşlarımız da neye uğradığını şaşırdı. Meteorolojik kaynaklardan ise Türkiye'yi etkisi altına alan bu sıcak hava dalgasına ilişkin vatandaşlarımıza bilgilendirme yapıldı. 

9 GÜN SONRA YURDU TERK EDECEK

Afrika üzerinden yurdumuza gelen söz konusu sıcak hava dalgasının 9 gün sonra yurdumuzu terk edeceği tahmin ediliyor. Sıcak hava dalgasının gitmesinin ardından ise Türkiye'nin yeniden soğuk tarafa geçeceği değerlendiriliyor. 

KAR DURUMU HENÜZ NET DEĞİL 

Ancak Türkiye'nin bu soğuk tarafa geçmesi durumunda soğukların kar yapıp yapmayacağı konusunda tam emin değil. Sibirya'da soğuklar birikmeye başladı. Şubat sonu yapacağı atak ya Avrupa'ya ya da Türkiye'ye gelecek.