Türkiye için korkunç tarih verildi. Gökten karın yağışı dursun diye dua edeceğiz

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye için korkunç tarih verildi. Kaynaklar tarafından verilen tarihte Türkiye'ye çok ciddi bir miktar kar yağması bekleniyor. Kısacası kar yağışı dursun diye dua edeceğiz.

Türkiye için korkunç tarih verildi. Gökten karın yağışı dursun diye dua edeceğiz

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye için korkunç tarih kısa bir süre önce verildi. Kaynaklar tarafından aktarılan tarihe göre Türkiye'de önümüzdeki aylarda çok ciddi bir kar yağışı bekleniyor. 

NET TARİHİ DE AÇIKLADILAR

Meteorolojik kaynaklar, Türkiye'de kar yağışı açısından net tarihi de açıkladı. Buna göre ocak ayının 15'i ile Şubat ayının 15'i arasında ülkemize çok ciddi bir şekilde kar yağması bekleniyor. Adeta gökten kar yağışının durması için dua edeceğiz. 

10-15 GÜN BOYUNCA ÇOK SOĞUK OLACAK

Yine meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre bu süreçte hava 10 ila 15 derece arasında çok soğuk seyredecek. Ülkemizin adeta Grönland'a dönebileceği tahmin ediliyor. 

Ayrıca Türkiye için o tarihte güçlü bir afet riski de ortaya çıkacak. Hazırlıklarımızı şimdiden yapmaya başlamamız gerekiyor. Bu kış sandığımızdan da sert geçecek.