Türkiye için korkunç temmuz uyarısı dün saat 03.04'te geldi... Her tarafı saracaklar, girilmedik yer bırakmayacaklar

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye için korkunç bir temmuz ayı uyarısı geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan uyarıya göre el nino hızlı bir şekilde Süper El Nino'ya dönüyor. Bu da temmuz ayında sineklerin her tarafta olması anlamına gelecek. Sıcaklar bastırdıkça sinek sayısında korkunç bir artış yaşanması bekleniyor.

Türkiye için korkunç temmuz uyarısı dün saat 03.04'te geldi... Her tarafı saracaklar, girilmedik yer bırakmayacaklar

Hava sıcaklıklarının bir türlü mevsim normallerine oturmadığı Türkiye'de meteorolojik kaynaklar tarafından gerçekleştirilen açıklamalara şu anda kulaklar kesilmiş durumda. Meteorolojik kaynaklar tarafından son yapılan değerlendirme ise herkesi heyecanlandırmaya yetti. 

SÜPER EL NİNO GELİYOR

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre el nino hava olayları hızla yerini süper el nino hava olaylarına bırakıyor. Bunun da bir etkisi olacak. En büyük etkisinin sivrisinekler üzerinden görülmesi bekleniyor. 

TEMMUZ AYINDA HER TARAFTA OLACAKLAR

Türkiye'de temmuz ayından itibaren hava sıcaklıklarının hızla yükselmesi bekleniyor. Bu da sineklerin her tarafta olacağı anlamına geliyor. Vatandaşların şimdiden ya bireysel olarak ya da site yönetimleri olarak sineklere karşı önlem almaları tavsiye edildi. 

DÜN GECE SAATLERİNDE PAYLAŞTILAR

Meteorolojik kaynaklar söz konusu haberi dün gece saat 03.04 saatlerinde paylaştılar. Vatandaşlara sineklere hazır olmaları çağrısında bulundular.