Türkiye için ne hayra alamet değil kara haber kara haber. Yalova'da ortaya çıktı. 2 canlı peş peşe görüntülendi

Türkiye için hiç hayra alamet değil. Kara haber yine Yalova'dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’nın Armutlu ilçesine bağlı Kapaklı köyü sahilinde yüzerken görülen ayının ardından bu kez iki ayı birden görüntülendi. Türkiye genelinde kış uykusuna yatmayan ayılarla başımız fena dertte.

Türkiye için ne hayra alamet değil kara haber kara haber. Yalova'da ortaya çıktı. 2 canlı peş peşe görüntülendi

Türkiye için dehşet veren haber yine Yalovadan geldi. Geçtiğimiz günlerde Yalova’nın Armutlu ilçesine bağlı Kapaklı köyü sahilinde yüzerken görüntülenen ayının ardından bu kez aynı yerde iki ayı birden görüntülendi.

Türkiye genelinde yeterli besin alamadığı için kış uykusuna yatamayan ayılar korku ve panik yaratmaya devam ediyor. Uzmanlar tarafından iklimsel sıkıntılara bağlansa da halk bu durumu kıyamet alameti olarak değerlendiriyor. 

ÖNCE SAHİLE İNDİLER SONRA ORMANA KAÇTILAR

Kabaklı köyü ve Fıstık köyü arasında bulunan ve Çobankale olarak adlandırılan bölgeden balığa çıkan amatör balıkçı Cihat Onurlay, ormanlık alandan sahile inen 2 ayıyı fark etti. Sahile doğru teknesiyle ilerleyen Onurlay, 2 ayıyı cep telefonuyla kameraya kaydetti. Ormanlık alana doğru kaçan ayılar kısa sürede gözlerden kayboldu.

TÜRKİYE'NİN BAŞI AYILARLA FENA DERTTE

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yine aynı bölgede başka bir balıkçı tarafından sahile inen bir ayı görüntülenmişti. Hobi olarak balık tuttuğunu söyleyen Cihat Onurlay, kıyıda ayıları fark edince yanlarına doğru yaklaştığını ve ayıların daha sonra ormanlık alana girerek kısa sürede gözden kaybolduğunu söyledi.

Onurlay, geçtiğimiz yine bu bölgede görüntülenen ayı haberini izlediğini ifade etti. Onurlay, gördüğü ayıların geçtiğimiz günlerde gözlemlenen ayıdan daha küçük olduğunu ve bu nedenle de farklı ayılar olduğunu düşündüğünü kaydetti.

 

Türkiye için ne hayra alamet değil kara haber kara haber. Yalova'da ortaya çıktı. 2 canlı peş peşe görüntülendi - Resim : 1