Türkiye için resmen büyük kıyamet alameti 13 Ocak'ta şimdi geldi. O canlıdan felaket alameti haber! Türkiye için hayırlı bir alamet değil

Türkiye'de koş uykusuna ha yattı ha yatacak diye haber beklenen ayılardan bir türlü haber gelmiyordu. Ayılardan son gelen haber ise duyanları kahretti. Türkiye'de resmen doğa için kıyamet alameti. Türkiye için hayırlı bir alamet değil.

Türkiye için resmen büyük kıyamet alameti 13 Ocak'ta şimdi geldi. O canlıdan felaket alameti haber! Türkiye için hayırlı bir alamet değil

Türkiye'de ayıların uyku takvimi uzmanlar tarafından takip ediliyordu. Çünkü ayıların bu mevsimde normal şartlarda kış uykusunda olması gerekiyor. Ancak ayılar bir türlü kış uykusuna yatmadılar. 

Ayılardan son gelen haberler de Türkiye için hiç hayra alamet değil. Ayılardan gelen haber tam bir felaket. Çünkü Bursa'daki ayıların hala kış uykusuna yatmadıkları aktarıldı. Bu da ülkemiz için ciddi bir felaket haberi anlamını taşıyor. 

Doğada iklimler böyle giderse hayvanların düzeni bozulmaya devam edecek. Hayvanların düzeni bozulmaya devam ettikçe de bu durum da ayıların daha fazla insanlar arasına inmesine neden olacak. İnsanlar yine tehlikeye girmeye devam edecek. 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Uludağ'da Ocak ayında bile ayılar hala kış uykusuna yatamadı. Maalesef yeni haftada lodos bekleniyor. Ilık hava ve baş ağrısı yapar..." 

Türkiye için resmen büyük kıyamet alameti 13 Ocak'ta şimdi geldi. O canlıdan felaket alameti haber! Türkiye için hayırlı bir alamet değil - Resim : 1