Türkiye karısının sevgilisine tecavüz eden adam olayıyla çalkanıyor! Ürkütücü bir şey daha yapmış

Gaziantep’te duyanların inanmakta güçlük çektiği bir olay gerçekleşti. Karısının kendisini aldattığını öğrenen adamın ihanet karşısında yaptığı hareket şoke etti. Karısının yasak aşkını evde basarak önce tecavüz etti. Türkiye’yi sallayan olayda yeni bir detay ortaya çıktı. Adamın karısının sevgilisine tecavüz ederken kadın kıyafeti giydirdiği öğrenildi

Türkiye karısının sevgilisine tecavüz eden adam olayıyla çalkanıyor! Ürkütücü bir şey daha yapmış

Gaziantep’te  evli bir kadın sosyal medya üzerinden tanıştığı adamla  bir kaç kez cinsel ilişkiye girdi. Bir süre sonra ayrılık kararı alan ikili yıllar sonra bir araya geldi.

KARISININ SEVGİLİSİNE KADIN KIYAFETLERİ GİYDİRDİ

Kadınla buluşmak için Gaziantep'e giden adam, birlikte olacakları eve gidince konuştuğu kadının kocası ve 2 arkadaşı ile karşılaştı. İddialara göre burada kadının eşi, bölgeye gelen eşinin sevgilisine tecavüz etti. Daha sonra ona kadın iç çamaşırları giydiren bu kişiler, onun fotoğraflarını çekti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Daha sonra onun parasını ve telefonlarını da alan bu kişiler, onu serbest bıraktı. Polise giden bu kişi, onlardan şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bu kişiler yakalandı.