Türkiye sıkı hazırlanmalı... Herkes evlerindeki o bölge son kontrollerini hemen yaptırsın. 15,14,13,12, 11, 10,9,8,7,6,5,4,2,1 gün kaldı

Türkiye'deki vatandaşlara kış ayları hakkında önemli bir haber verildi. Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre bizi sert bir kış dönemi bekliyor. Kasım ayına da 15 gün kaldı. Kasım ayına girmeden vatandaşların evde yaptırması gereken bir kontrol var.

Türkiye sıkı hazırlanmalı... Herkes evlerindeki o bölge son kontrollerini hemen yaptırsın. 15,14,13,12, 11, 10,9,8,7,6,5,4,2,1 gün kaldı

Türkiye'de vatandaşlar önümüzdeki aylarda nasıl bir kış geçireceğimizi merak ediyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre bizi önümüzdeki günlerde oldukça aksiyonlu ve hareketli bir kış dönemi bekliyor. 

Hava City tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Kış için gelen ilk veriler olumlu. Hop oturup hop kalkacağımız, aksiyon ve heyecan dolu bir kış olacağını öngörüyorum. Endekslerin beklenen görünümü kısa süreli ancak sık sistemler yaşayacağımıza işaret ediyor. Detaylı kış tahminim Kasım ayına girmeden yayında olacak..." ifadelerine yer verildi. 

KASIM AYINA ARTIK SAYILI GÜNLER KALDI 

Ekim ayının oldukça sert bir şekilde kendisini hissetirmeye başlamasının ardından ise kasıma sadece 15 gün kala vatandaşlara düşen görevler de var. 

Vatandaşların kış aylarında sorun yaşamamaları için kombi ve petek bakımlarını şimdiden yaptırmaları gerekiyor. Aksi takdirde kış ortasında çeşitli sorunlar vatandaşları etkileyebilecek.