Türkiye, tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ çağrısına kulak verdi… Vatandaşlar kan vermek için kuyruğa girdi

'tv100'ün "kan ver Türkiyem" kampanyasına ilgi giderek büyüyor. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi kaymakamlığı ve belediyesi de kampanyaya destek verdi. Kurum çalışanları ve vatandaşlar kan vermek için kuyruğa girerek binlerce insana umut oldu.

Türkiye, tv100’ün çağrısına kulak verdi. 'tv100'ün "Kan Ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor.

Türkiye, genelinde kan bağışında bulunanların sayısı hızla artıyor. Anlamlı kampanya kan bekleyen binlerce hastayı da hayata bağlıyor.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde de “Kan ver Türkiyem” kampanyasına yoğun ilgi vardı.

Vatandaşlar, kan vermek için kuyruğa girdi. Bir vatandaş, kan vermenin önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.  Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Arif Karaman da kampanyaya destek verdi. Karaman, ekibiyle kan verme merkezine geldi.

“tv100 AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Karaman, “Öncelikle burada arkadaşlarımızın böyle bir hayıra vesile olmasına vesile olan tv100 ailesine teşekkür ediyoruz. Kayapınar Belediyesi ve personeli olarak bizde destek vermek istedik. Bugün hem mesai arkadaşlarımız hem de destek vermek isteyen vatandaşlar hızlıca kan verme imkanına sahip olacaklar” dedi.

Kan vererek hastalara umut olan vatandaşlar da bu anlamlı kampanyaya katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.